Ovnbagt Hokkaido

Bedømmelse (2)

 
 
 
 
 
 
 
 

Ovnbagt Hokkaido Græskar

Skrub hokkaidoen under rindende vand. 

Flæk græskaret med en skarp kniv og tag kernene ud med en ske.

Skær hokkaidoen i både af 5 cm tykkelse på det bredeste sted. 

Kom bådene i en stor plastpose. 

Vend lidt mel, olivenolie, salt, peber og de krydderier og krydderurter, du kan lide i posen f.eks. timian og chili. Ryst posen grundigt, så der ligger en fint lag på alle hokkaidooverflader.

Vend hokkaidobådene ud på en bageplade med bagepapir og sæt i ovnen ved 200 grader i 15 minutter.

Server bådene kolde eller varme som tilbehør til kød eller fisk.

Er der rester, så brug dem i hummus – det giver en god smag og en flot farve.

Tip:

Du kan nemt bruge andre grækar, men undlad så skrællen. 

Med andre græskar kan konsistensen blive mere vandet som squash, når du ovnbager.

Ingredienser

  • 1 hokkaido
  • Mel
  • Olivenolie
  • Timian
  • Chili
  • Salt og peber