Grønkålssalat

Bedømmelse (1)

 
 
 
 
 
 
 
 

Grønkålssalat

Man renser grønkålen og river de grønne blade fra stilkene, og hakker bladene fint i foodprossecoren.

I denne salat bruges rigeligt med finthakket grønkål som giver en god bund.

Skær peberfrugt, gulerod, bladselleri og avocado i tern. Krølsalaten skæres i strimler.

Bland alle ingredienserne til dressingen og hæld den over salaten.

1-2 portioner afhængigt af om det er en hovedret eller tilbehør.

Ingredienser

  • 1/2 lille hoved krølsalat
  • 1/2 rød peber
  • 1 gulerod
  • 2 stængler bladselleri
  • 1 avocado
  • 100 g grønkål uden stokke
  • Dressing

  • 2 stængler bladselleri
  • 1/2 - 1 kop vand
  • 2 spsk koldpresset mild olivenolie
  • 1 spsk æblecider eddike
  • 1 spsk umeboshi puré
  • 1 spsk spidskommen