
Bedømmelse (3)
Grønkålssalat
Man renser grønkålen og river de grønne blade fra stilkene, og hakker bladene fint i foodprossecoren.
I denne salat bruges rigeligt med finthakket grønkål som giver en god bund.
Skær peberfrugt, gulerod, bladselleri og avocado i tern. Krølsalaten skæres i strimler.
Bland alle ingredienserne til dressingen og hæld den over salaten.
1-2 portioner afhængigt af om det er en hovedret eller tilbehør.
Ingredienser
- 1/2 lille hoved krølsalat
- 1/2 rød peber
- 1 gulerod
- 2 stængler bladselleri
- 1 avocado
- 100 g grønkål uden stokke
- 2 stængler bladselleri
- 1/2 - 1 kop vand
- 2 spsk koldpresset mild olivenolie
- 1 spsk æblecider eddike
- 1 spsk umeboshi puré
- 1 spsk spidskommen