Rå blomkålssalat med karry-mango dressing

Bedømmelse ()

 
 
 
 
 
 
 
 

Rå blomkålssalat med karry-mango dressing

Del blomkålshovedet i små buketter og optø ærterne, hvis de er frosne. 

Skræl mangoen, skær kødet fri af stenen og skær det i små tern. 

Bland en dressing af yoghurt, karry, chutney og friskrevet ingefær. 

Smag til med salt og peber. 

Vend de rå grøntsager og frugten i dressingen og lad den trække i ca. 1/2 time. 

Pynt med brøndkarse.

Tip:

Server retten til stegt eller grillet fisk, f.eks. rødfisk, torsk, sild eller makrel. 

Går også fint til en grillet svinekotelet eller mørbradbøf. 

Ingredienser

  • 1 blomkålshoved
  • 400 g fine ærter
  • 1 mango
  • 3 dl drænet yoghurt, 10%
  • 1 tsk karry
  • 2 spsk mango-chutney
  • 10 g frisk ingefær
  • 1 bk brøndkarse
  • Salt og peber