Laks og rødløg salat

Bedømmelse (5)

 
 
 
 
 
 
 
 

Laks og rødløg salat

Kom pastaen i kogende bouillon og kog den i ca. 10 min.

Den skal være mør uden at virke blød. Hæld pastaen til afdrypning i en sigte.

Marinade: Pisk eddike, salt og peber sammen. Pisk olien i lidt efter lidt.

Pisk vandet i. Tilsæt karsen og smag til. Vend den varme pasta i marinaden. Lad den blive kold.

Læg laks tern, rødløg, agurkeskiver og salat lagvis med den marinerede pasta i en skål.

Stil salaten koldt.

Ingredienser

  • 150 g tørret pasta f.eks. skruer
  • 1 l grøntsagsbouillon
  • Marinade

  • 1 spsk hvidvinseddike
  • 1 tsk groft salt
  • Friskkværnet peber
  • 2 spsk olie
  • 1/2 dl vand
  • 1 dl klippet frisk karse
  • 200 g laks
  • 1 rødløg (ca. 100 g)
  • 1/2 agurk (ca. 200 g)
  • 3/4 l icebergsalat (ca. 225 g)